Ugrás a tartalomra

Egészségügyi intézmény fejlesztése

Tiszalök: egészségügyi fejlesztés
"A tiszalöki egészségügyi intézmény fejlesztése? projekt
(Azonosító: ÉAOP- 4. 1.2./A-12-2013-0052)

Tiszalök Város Önkormányzata uniós támogatásnak köszönhetően tovább fejleszti, korszerűsíti az egészségügyi intézményét.

Egészségügyi Intézmény Fejlesztése.

 

"A tiszalöki egészségügyi intézmény fejlesztése"  ÉAOP- 4. 1.2./A-12-2013-0052 című projekt célja, hogy a lakosság számára hozzáférhetővé váljanak a megfelelő infrastrukturális ellátottsággal rendelkező egészségügyi intézmények közszolgáltatásai. Az ellátás színvonalának fokozatos javítása és a lakóhely-közeli hozzáférés biztosítás érdekében szükség van az egészségügyi ellátások kistérségi alapon történő optimalizálásra, a leromlott infrastruktúra fejlesztésére, szükséges eszközeinek beszerzésére. A projekt során teljes körű külső hőszigetelés, megújuló energia, valamint a komplex akadálymentesítés, udvarfelújítás valósul meg.

 

Az aula melletti beton felületét parkosítottra cserélik. Ezzel javítják a betegek komfortérzetét, másrészt a külső terület, pihenő udvar szerepet is kap, amelyben őshonos növényeket is telepítenek a szakemberek. Jó hír továbbá, hogy az épület teljes körűen akadálymentesített, lifttel ellátott lesz. A minden igényt kielégítő fejlesztés 2014. december 31-ig valósul meg.

 

 Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 130.407.816 forint.